Maaltijden voor zorginstellingen en thuiszorginstellingen

Naast maaltijden aan huis voor particulieren verzorgt Kolk & De Maître ook dagelijks verse gezonde koelverse of warme maaltijden voor zorginstellingen, thuiszorginstellingen, kinderopvang, kinderdagverblijven en bedrijven. Ook hierbij hanteren wij een aantal vaste waarden. Alle ingrediënten die wij gebruiken voor onze maaltijden zijn dagvers en er worden geen smaakversterkers en/of conserveringsmiddelen gebruikt. Onze maaltijden worden ambachtelijk gemaakt en voldoen altijd aan de laatste hygiënecodes. Deze maaltijden kunnen worden besteld middels een menulijst die iedere week wordt vernieuwd.

Kolk & De Maître: Maaltijden voor zorginstellingen

Wij houden rekening met dieetvoorschriften van uw cliënten/patiënten, zoals Natrium arm, gemalen, vloeibaar, glutenvrij, eiwit beperkt, etc.; dit wordt gerealiseerd door onze dieetkok. Daarnaast bieden wij het hele jaar door variatie aan in ons menu aanbod. Wij bieden maaltijden die rekening houden met de seizoenen, zoals maaltijden met verse asperges (in het voorjaar), hazenpeper, tamme konijnenbout en ree peper (in het najaar) en Hollandse kost (in de winter). 

Daarnaast gebruiken wij diverse andere luxe vlees en vis (bijvoorbeeld: victoriabaars) voor onze maaltijden. In totaal bieden wij jaarlijks meer dan 750 verschillende maaltijden aan. De maaltijden worden a la minuut gekookt en warm op locatie geleverd. Onze maaltijden kunnen worden gecombineerd met soep vooraf en een toetje. De levering is gratis en gebeurd door een enthousiaste groep vaste medewerkers. 

Meer weten over wat wij voor uw zorginstelling kunnen betekenen?

Meer weten over onze maaltijden en/of aanpak? Of vrijblijvend een gesprek aangaan over wat wij voor uw zorginstelling en uw cliënten/patiënten kunnen betekenen? Dat kan uiteraard! Vul het onderstaande formulier in of bel direct met onze chef-kok (tel.: 06 – 42090521). Wij komen graag naar u toe om de mogelijkheden te bespreken. Ook een proeverij behoort tot de mogelijkheden.   

  • (indien van toepassing).
  • Voorbeeld schrijfwijze: 053-1234567 of 06-12345678
  • Stel hieronder uw vraag of plaats uw opmerking.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.