Warme maaltijden voor kinderopvang

Naast warme maaltijden voor zorginstellingen, thuiszorginstellingen en bedrijven verzorgt Kolk & De Maître ook dagelijks verse gezonde koelverse of warme maaltijden voor kinderopvang en kinderdagverblijven. Ook hierbij hanteren wij een aantal vaste waarden. Alle ingrediënten die wij gebruiken voor onze maaltijden zijn dagvers en er worden geen smaakversterkers en/of conserveringsmiddelen gebruikt.

Onze maaltijden worden ambachtelijk gemaakt en voldoen altijd aan de laatste hygiënecodes. Deze maaltijden kunnen besteld worden door gebruik te maken van een menulijst die wekelijks vernieuwd wordt.

Op dit moment leveren wij dagelijks verse warme en koelverse maaltijden voor kinderopvang en kinderdagverblijven in Enschede (en omgeving) en Haaksbergen. 

Kolk & De Maître: Warme maaltijden voor kinderopvang

Wij houden rekening eventuele dieetvoorschriften van de kinderen, zoals glutenvrij, etc.; dit wordt gerealiseerd door onze dieetkok. Ook zijn de porties afgestemd op kinderen. Daarnaast bieden wij het hele jaar door variatie aan in ons menu aanbod. 

Wij gebruiken de fijnste ingrediënten voor onze maaltijden. Zo kunt u er zeker van zijn dat de kinderen vitaminerijke en smakelijke maaltijden krijgen. In totaal bieden wij jaarlijks meer dan 750 verschillende maaltijden aan.

De grote van de porties kunnen in overleg worden afgestemd op uw wensen (ook de prijzen worden dan aangepast). Ook kunnen de maaltijden worden uitgebreid met een voor- of nagerecht.

De maaltijden worden a la minuut gekookt en warm op locatie geleverd. Deze levering is gratis en gebeurd door een enthousiaste groep vaste medewerkers. 

Meer weten over wat wij voor uw kinderopvang of kinderdagverblijf kunnen betekenen?

Meer weten over warme maaltijden voor kinderopvang of kinderdagverblijven en/of onze aanpak? Of vrijblijvend een gesprek aangaan over wat wij voor uw kinderopvang of kinderdagverblijf kunnen betekenen? Dat kan uiteraard! Vul het onderstaande formulier in of bel direct met onze chef-kok (tel.: 06 – 42090521). Wij komen graag naar u toe om de mogelijkheden te bespreken. Ook een proeverij behoort tot de mogelijkheden.   

  • Voorbeeld schrijfwijze: 053-1234567 of 06-12345678
  • Stel hieronder uw vraag of plaats uw opmerking.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.