Warme maaltijden voor bedrijven

Naast particulieren, zorginstellingen, thuiszorginstellingen, kinderopvang en kinderdagverblijven  leveren wij ook gezonde  koelverse of warme maaltijden voor bedrijven en winkels. Gebruik maken van de maaltijdenservice van Kolk & De Maître betekent elke dag een gezonde maaltijd, a la minute gekookt en warm op locatie geleverd.

Alle ingrediënten die wij gebruiken voor onze maaltijden zijn dagvers en er worden geen smaakversterkers en/of conserveringsmiddelen gebruikt. Onze maaltijden worden ambachtelijk gemaakt en voldoen altijd aan de laatste hygiënecodes.

Onze maaltijden kunnen worden gecombineerd met soep vooraf en/of een toetje. De grote van de porties kunnen in overleg worden afgestemd op uw wensen (ook de prijzen worden dan aangepast).

Goed gezond en lekker eten maakt de dag voor uw medewerkers en gasten een stuk aangenamer. Daarom biedt Kolk & De Maître nu ook de mogelijkheid aan bedrijven om onze menu’s te bestellen. Elke dag verse maaltijden bij u op de zaak of alleen op de dagen die u wilt, wisselende aantallen maaltijden op verschillende dagen, rekening houden met diëten van medewerkers, etc. Alles is bespreekbaar.

Kolk & De Maître: Verse warme maaltijden voor bedrijven en winkels. Gratis bezorgt!

Neem vrijblijvend contact met ons op

U kunt vrijblijvend een gesprek aangaan met ons over uw wensen en de mogelijkheden door het onderstaande formulier in te vullen. Wij nemen daarna z.s.m. contact met u op. Bellen kan natuurlijk ook: 06 – 42090521.

  • Voorbeeld schrijfwijze: 053-1234567 of 06-12345678
  • Stel hieronder uw vraag of plaats uw opmerking.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.