Dagverse maaltijden aan huis

Kolk & De Maître verzorgt dagverse maaltijden aan huis die gratis bij u bezorgt worden. Altijd verrassend, vers en gezond! Wij spelen graag in op uw wensen, uiteraard houden wij ook rekening met uw dieetvoorschriften (u kunt hierbij denken aan Natrium arm, gemalen, vloeibaar, glutenvrij, eiwit beperkt, etc.). Wat uw wensen ook zijn ze worden gerealiseerd door onze dieetkok.

Van ons mag u verwachten dat u elke dag maaltijden op niveau ontvangt. Wij zullen u hierin niet teleurstellen! Wij houden rekening met de seizoenen en passen onze maaltijden daarop aan. Denk hierbij aan maaltijden met verse asperges, hazenpeper, tamme konijnenbout, Ree peper, victoriabaars, etc.  Daarnaast bereiden wij maaltijden met diverse andere luxe vlees en vis soorten. Maar wij serveren natuurlijk ook gewone Hollandse kost. Ons jaarlijkse menu aanbod bestaat uit meer dan 750 menu’s.  Wij durven gerust te stellen dat uw maaltijd, elke dag weer, op restaurantniveau wordt bereid!

Onze maaltijden worden koelvers bij u thuis geleverd. Deze zijn dus niet warm wanneer ze bij u afgeleverd worden. Hier hebben wij bewust voor gekozen. Mede door temperatuurverlies tijdens de bezorging, zou dit de smaak en kwaliteit van de maaltijd niet ten goede komen.

Kolk & De Maître: Dagverse maaltijden aan huis

Voor meer informatie of een proefbestelling kunt u op één van de onderstaande knoppen klikken. Daarnaast vindt u hier een lijst met veelgestelde vragen over onze maaltijden aan huis. Direct contact kan natuurlijk ook. Bel dan met onze chef kok (tel.: 06 – 42090521). 

Kolk & De Maître: Meer informatie over onze maaltijden
Kolk & De Maître: Maak kennis met onze maaltijden: Nu 3 proefmaaltijden voor € 10,50
Kolk & De Maître: Persoonlijk advies over onze maaltijden aan huis