Kolk & De Maître timmert aan de weg met maaltijdenservice!

Kolk & De Maître timmert aan de weg met maaltijdenservice! – Het is nog maar drie jaar geleden dat Jan Kolk met zijn maaltijdenservice (maaltijden aan huis) begon. In deze drie jaar groeide het klantenbestand met meer dan driehonderd procent. Dit komt door de kwaliteit van de dagverse maaltijden die elke dag op ambachtelijke wijze zonder toevoegingen bereid worden.

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de uitbreiding en modernisering van het bedrijf. Denk hierbij aan de modernisering en uitbreiding van de keuken, uitbreiding van het wagenpark, een nieuwe frisse huisstijl, een nieuwe website en een geheel nieuw systeem voor de aanmaak en distributie van de menulijsten.

Daarnaast zijn er nu vaste medewerkers die altijd dezelfde bezorgroutes (en dus klanten) bedienen. Dit geeft de klanten een vertrouwd gevoel en zorgt ervoor dat de medewerkers een band op bouwen met deze klanten.

Maaltijden aan huis op restaurantniveau

Kolk & De Maître richt zich op cliënten die net iets meer wensen. Met gerechten als bijvoorbeeld victoriabaars, hazenpeper, zalm en diverse soorten luxe vlees biedt Kolk & De Maître een hele ruime keus. Maar uiteraard staat ook de vertrouwde Hollandse kost op het programma. Daarnaast wordt er rekening gehouden met de seizoenen, denk hierbij bijvoorbeeld aan menu’s met verse asperges. 

Er is dagelijks keus tussen een A- en een B-menu, combineren van gerechten uit de beide menu’s is ook mogelijk. Kolk & De Maître is een flexibele organisatie, dit biedt de mogelijkheid tot veel variatie. Er is geen terugkerende cyclus van menu’s. Door het jaar heen worden er meer dan 800 verschillende gerechten aangeboden. De maaltijden worden elke dag koelvers bij onze cliënten aangeleverd.

Ook houdt Kolk & De Maître met persoonlijke wensen en eisen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dieetvoorschriften (Natrium arm, gemalen, vloeibaar, glutenvrij, eiwit beperkt, etc.). Dit kan gerealiseerd worden door onze dieetkok.

Maaltijden voor zorginstellingen, kinderopvang en bedrijven

Naast de maaltijdenservice voor particulieren verzorgt Kolk & De Maître ook maaltijden voor zorginstellingen, thuiszorginstellingen, kinderopvang, kinderdagverblijven en bedrijven. Dit zijn warme maaltijden die a la minuut gekookt en bezorgd worden. Ook hiervoor geldt dat de maaltijden van restaurantniveau zijn en ambachtelijk bereid worden. Ook hier is het menu aanbod zeer uitgebreid. Deze maaltijden kunnen worden gecombineerd met soep vooraf en een toetje.

Meer weten over de maaltijdenservice van Kolk & De Maître?

Heeft u vragen en/of opmerkingen over het artikel “Kolk & De Maître timmert aan de weg met maaltijdenservice!” of heeft u een andere vraag of opmerkingen neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier. We nemen dan z.s.m. contact met u op.

  • (indien van toepassing).
  • Voorbeeld schrijfwijze: 053-1234567 of 06-12345678
  • Stel hieronder uw vraag of plaats uw opmerking.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.